• Hjem
  • Faglig
  • EUCHNER tok førsteplassen i GIT Security Award 2021
Sikkerhetslåsen CTM til Euchner tok førstplassen i GIT Security Award 2021

EUCHNER har kommet på topp i kategorien Sikkerhet, IT og cybersikkerhet for industri og automatisering.

EUCHNER har kommet på topp i kategorien Sikkerhet, IT og cybersikkerhet for industri og automatisering.

En uavhengig jury nominerte finalistene til GIT Security Award, som da ble stemt frem av leserne. Utvalgskriteriene favoriserte bare de mest innovative, mest nyttige og de mest unike produktene. EUCHNER’s CTM vant juryen og leserne på alle disse egenskapene og kom ut som vinneren i sin kategori.

"Vi utviklet den transponderkodede beskyttelseslåseanordningen CTM som svar på de spesifikke, virkelige kravene til våre kunder," sier Anne Fieg, produktsjef i EUCHNER. "De trengte en liten, bistabil beskyttelseslåseanordning med høyest mulig sikkerhetsnivå, som også var tilgjengelig som en hygienisk versjon for bruk i primæremballasjen og næringsmiddelindustrien."

Designkonseptet viste seg å være mulig, og CTM ble utviklet spesielt for bruk på små, lette dører, med imponerende små dimensjoner på bare 120 x 36 x 25 mm. Som en av de minste beskyttelseslåsene på markedet, er det spesielt enkelt å integrere i maskindesignet. Det kan til og med sikre dører med ekstremt små svingbare radier.

Den kompakte designen reduserer ikke sikkerheten. Den bistabile beskyttelseslåsfunksjonen sørger for at døren holdes låst selv i tilfelle strømbrudd. CTM er derfor ideell for beskyttelse av personer og prosesser og oppfyller det maksimale sikkerhetsnivået PLe.

CTM sikkerhetsbryter

EUCHNER har imidlertid alltid sikte på fremtiden, og skal snart gi ut en versjon med åpen kretsbeskyttelse som låses på markedet. I tillegg vil de første CTM-versjonene med aktivering av beskyttelseslås via IO-Link være tilgjengelig fra juni. Denne nye funksjonen gjør det mulig å kontrollere vaktlåsende enheter i seriekobling individuelt via et kommunikasjonsgrensesnitt.

Dette betyr at opptil 20 beskyttelseslåseanordninger kan kobles til feltet - ved å bruke bare en kabel til det. CTM tilbyr også intelligente kommunikasjonsmuligheter, noe som gjør den spesielt fremtidssikker i en alder av Industry 4.0.

08.06.2021

  • Opprettet .

Hoved tlf.: 64 94 01 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Tlf.: 64 94 01 00

Besøks-/postadresse: Drøbakveien 425, 1433 Ås / Personvernerklæring

  

© Ekeberg Sikkerhet og Automasjon AS. Alle rettigheter reservert.