Skip to main content

Personvernerklæring

Ekeberg Sikkerhet og Automasjon retningslinjer for personvern

Ekeberg Sikkerhet og Automasjon tror på at dine personlige data tilhører deg. Vi ønsker å respektere og å behandle dine personlige data med den nødvendige omhu. Når du besøker våre nettsider skal du være sikker på at ditt personvern blir respektert.

Bakgrunnen for disse retningslinjene er å informere deg om de forskjellige typene personlige data vi samler inn når du bruker Ekeberg Sikkerhet og Automasjon hjemmesider, og de stegene vi tar for å beskytte din personlige informasjon.

Disse retningslinjene og deres innhold har å gjøre med den personlig informasjon vi spør om, og du gir. Med dette mener vi informasjon som enten direkte eller indirekte identifiserer deg, som ditt navn, din fysiske adresse, e-post adresse, IP-adresse eller annen kontaktinformasjon.

Vi ønsker å motta personlig informasjon som er tilstrekkelig, relevant, og ikke mer enn det vi trenger for det informasjonen har blitt samlet inn for. Vi tror på å være åpne om typene personlig informasjon og hvorfor den blir samlet inn. Vi samler og bruker personlig informasjon kun når dette er lovlig, i samsvar med Personvernloven.

Du kan om ønskelig motta informasjon om hvordan vi bruker og beskytter dine personlige data ved besøk på våre hjemmesider, eller når du kommuniserer med oss gjennom andre kanaler. Se avsnittet om kontakt lenger ned.

Innsamling av personlig informasjon

Vi håper følgende informasjon vil hjelpe deg å gjøre en god avgjørelse når det kommer til å dele din personlige informasjon med oss. Du bestemmer alltid selv om du ønsker å dele din personlig identifiserbare informasjon med oss, eller ikke.

Besøke hjemmesidene våre

Ved å åpne og se på våre hjemmesider, og for de fleste andre tjenester, trenger vi ikke personlig informasjon. Vi kan samle inn ikke-personlig informasjon som din nettleser gjør tilgjengelig når du besøker en nettside. Eksempler på dette er IP-adresse, nettleserspråk, geografiske lokasjonsdata, dato og klokkeslett, og cookies. Vi bruker ikke-personlig informasjon for å bedre forstå brukerne våre, og hvordan de bruker våre sider. Da kan vi forbedre våre tilbud og tjenester.

Bedriftstilknytninger

Når du velger å motta nyhetsbrev, reklame, generell informasjon, eller tar kontakt med oss online, kan vi (basert på typen kontakt du velger) samle inn følgende personlig informasjon:

 • Kontaktinformasjon (e-post, adresse, telefonnummer, tittel eller rolle), firmanavn, og språkpreferanser.
 • Samlinger, møter (inkludert feedback om produkter og tjenester du gir gjennom undersøkelser) og reiseinformasjon.
 • Når du kobler deg til våre sosiale medier, kan vi samle inn informasjon du gir, eller får fra, våre tjenester.
 • Vi kan samle inn din presise lokasjon ved bruk av Beacon-teknologi, GPS, telefonantenner, Wi-Fi-signaler, og/eller fremtidige teknologier.

Vi kan også samle inn informasjon gjennom våre businesspartnere, fra tredjeparter som handler på vegne av dere, og andre plattformer som hjelper til med å levere tjenester. For eksempel kan vi motta informasjon om et møte fra en møteregistreringstjeneste.
Vi bruker din personlige informasjon for å gi deg dine ønskede tjenester, og kan velge å sende deg relevant reklame, inkludert invitasjoner til samlinger og seminarer, produkt- og tjenesteinformasjon, for å holde kontakten med deg og for å gi deg nyheter, oppdateringer og andre bedrift-til-bedrift relatert informasjon som er relevant for deg.
Du kan når som helst spørre oss om å slette din personlig identifiserbare informasjon. Vennligst kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for dette.

Ekeberg Sikkerhet og Automasjon er ansvarlig kontrollør

Ekeberg Sikkerhet og Automasjon AS, med kontor i Ås, Norge, er datakontrolløren for personlig informasjon samlet inn via vår hjemmeside, som du velger å gi oss. Vi søker alltid å etterkomme EUs General Data Privacy Regulation og andre relevante personvernlover. Hvis du har noen klager relatert til vår behandling av din personlig gjenkjennbare informasjon som ikke kan tas opp med oss direkte, vennligst kontakt Datatilsynet på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Lovlig bakgrunn for innsamling og bruk av personlig data

Basert på hvilke tjenester du ønsker fra oss, velger vi å kun bruke din personlig identifiserbare informasjon når vi har lovlig bakgrunn for dette. Når vi trenger din godkjenning for å samle inn og bruke din personlige informasjon vil spørreskjemaet være presist og spesifikt.
Hvis vi har spurt om din godkjenning, kan denne bli tatt tilbake når som helst ved å kontakte oss. Da vil vi slutte å bruke din personlige informasjon.

Deling av informasjon

Som en generell regel vil Ekeberg Sikkerhet og Automasjon aldri leie ut eller selge din personlige informasjon til andre firmaer eller individer, uten din godkjennelse. Vi kan dele slik informasjon i en av disse begrensede situasjonene:

 • Med din godkjennelse.
 • Til klarerte bedrifter eller personer med den ene grunn å gjennomføre din forespørsel. Når dette skjer vil slike tredjeparter være bundet til avtaler som krever at de bruker denne informasjonen i henhold til våre instruksjoner, og i samsvar med disse retningslinjene, med riktig konfidensialitet og sikkerhetstiltak.
 • Når vi er lovlig bundet eller har god tro på at tilgang, lagring eller formidling av slik informasjon er nødvendig for å beskytte rettighetene, eiendelene eller sikkerheten til Ekeberg Sikkerhet og Automasjon, dets brukere, eller allmennheten.

Vi kan lagre og bruke personlig informasjon samlet på vår side i alle land hvor Ekeberg Marine eller våre «hosting»-leverandører har fasiliteter. Ved å bruke våre tjenester, godkjenner du til overførselen av informasjon mellom disse fasilitetene, inkludert de som ikke er i ditt eget land.

Sikkerhetstiltak

Vi søker å implementere nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige data mot uheldig eller ulovlig ødeleggelse, tap eller modifikasjon, ikke godkjent formidling eller tilgang, og alle andre ulovlige former for bruk. Vi søker å sikre at sikkerhetsnivået og -tiltakene som tas i bruk for å beskytte dine personlige data er nok for de risikoene de kan bli utsatt for, basert på typen informasjon.
Vi begrenser tilgang til din personlige informasjon til våre ansatte, og leverandører som trenger denne informasjonen for å gjennomføre tjenester fos oss, og som er kontraktsmessig bundet til å holde din personlige informasjon sikker og konfidensiell.

Oppdatering av din informasjon

Når vi bruker din personlige informasjon, ønsker vi at denne er nøyaktig og korrekt. Vi søker å slette eller rette opp personlig informasjon som ikke er korrekt eller komplett. Hvis du trenger å oppdatere eller rette opp din informasjon, vennligst kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med din forespørsel angående din personlige informasjon.

Bevaring

Vi bevarer din personlige informasjon for så lenge det er nødvendig for å fullføre grunnene som er beskrevet i disse retningslinjene, eller om andre grunner du har blitt informert om. Vi vil bevare dine data så lenge vi kan under lovene som gjelder, hvor de deretter vil slettes.
Hvis vår lovlige bakgrunn for å beholde dataene baserer seg på din godkjenning, kan du trekke denne tilbake når som helst. Når du har gitt fra deg retten til å trekke tilbake din godkjenning kan vi bli nødt til å beholde din informasjon i en definert tidsperiode for å fullføre våre lovlige krav, og forsvare oss i rettslige situasjoner i noen situasjoner.

Lenker til tredjeparts sider

Våre tjenester kan inneholde lenker til andre nettsider hvor retningslinjene for personvern er forskjellige fra våre. Disse eksterne sidene kan plassere egne cookies (informasjonskapsler) på din PC, samle informasjon eller spørre om personlig informasjon. Hvis du gir personlig informasjon til noen av disse sidene, vil din informasjon være underlagt deres retningslinjer for personvern. Ekeberg Marine har ingen kontroll over, og tar intet ansvar for disse sidene, og vi anbefaler å lese retningslinjene for personvern til enhver nettside du besøker.

Dine individuelle rettigheter under disse retningslinjene

Siden vi bruker dine personlige data kan du utøve spesielle rettigheter under spesifikke tilfeller,
I sammenheng med dine personlige data kan du velge å:

 • Få tilgang til dine personlige data
 • Endre dine personlige data
 • Slette dine personlige data
 • Begrense bruken av dine personlige data
 • Protestere på bruken av dine personlige data
 • Trekke tilbake din godkjenning av vår bruk av dine personlige data

Alle anmodninger må være skriftlige, signert av deg, og inkludere informasjon om ditt navn, adresse og e-postadresse for å verifisere din identitet. Hvor den gjeldende lov krever en administrativ avgift for å svare på en slik anmodning (inkludert unødvendige anmodninger) kan en slik avgift bli krevd betalt til Ekeberg Sikkerhet og Automasjon.
Alle gyldige anmodninger vil bli tatt hånd om raskt og effektivt, vi skal svare på den innen 30 dager fra vi mottar din anmodning. Vennligst bruk Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å sende din anmodning.
Dersom din anmodning har blitt avvist, kan du klage til din lokale databeskyttelsesautoritet.

Endringer av disse retningslinjer

Ekeberg Sikkerhet og Automasjon reserverer seg retten til å endre disse retningslinjene fra tid til annen. De fleste slike endringer vil være av liten grad, men det kan oppstå større endringer. Datoen for den siste endringer står nederst i dette dokumentet.
Vi vil legge eventuelle endringer på denne siden, og gi beskjed om det oppstår større endringer. Tidligere versjoner av retningslinjene vil bli lagret i et arkiv som er tilgjengelig ved anmodning.

Kontakt

Har du noen spørsmål eller ønsker å ta i bruk dine rettigheter, ikke nøl med å ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Versjon

Denne versjonen ble første gang publisert den 03/10-2018. (Redigert 05.09-2021)