Skip to main content

I fjor nominerte magasinet Computer & AUTOMATION 96 eksepsjonelle produkter og systemer fra over 500 oppføringer fordelt på 12 kategorier.
Det var da lesernes tur til å velge sin favoritt, med nesten 50 000 av dem som avga deres stemme for Årets produkt 2021.

EUCHNER ble tildelt bronsepokalen i sikkerhetskategorien for sin sikkerhetsbryter CES-C07 og sikkerhetsmodul ESM-CB.
Sikkerhetsbryteren leverer prosessrelaterte parametere i sanntid, som for eksempel kan brukes til å samle informasjon for forebyggende vedlikehold. Sensorene måler relevante parametere i omgivelsene, som temperatur og spenning, slik at installasjonen kan analyseres mens den er i gang.


Manipuleringsforsøk kan oppdages ved sannsynlighetskontroller. Når sikkerhetsmodulen brukes i kombinasjon, blir denne informasjonen automatisk hentet fra hver bryter i kjeden og gitt til kontrollsystemet via IO-Link. "Sammen kan de to produktene kommunisere på Industry 4.0- nivå," sier Dr. Hannes Zipse, EUCHNERs salgssjef for Tyskland.


Denne vellykkede duoen, som åpner for nye muligheter for alle typer installasjoner, var en virkelig vinner med leserne av Computer & AUTOMATION.

[yjsgfa name="fa fa-arrow-circle-o-down"] Pressemelding prisutdeling "Computer& Automation" (Engelsk)

  • Opprettet .